Kdo smo?
Smo mlado in inovativno podjetje, ki se je pričelo ukvarjati z računalništvom in informatiko že leta 2008. V sklopu naše poslovne poti smo se vedno pogosteje srečevali s problematiko kadra v Sloveniji. Iz tega razloga smo v letu 2015 pričeli z uvajanjem novega poslovnega programa in nove poslovne dejavnosti – Dejavnost pri iskanju zaposlitve. Skupaj z našimi partnerji v Avstriji smo namreč ugotovili, da prihaja v Sloveniji do nasičenosti visoko izobraženega kadra, v sosednji Avstriji pa tovrstnega kadra primanjkuje.

Spletni portal DeloAvstrija.si in podjetje Senio PRO d.o.o. ne opravljata dejavnosti posredovanja delavcev, ampak zgolj pomoč pri iskanju dela tako delavcu, kakor tudi avstrijskim podjetjem, ki delavca iščejo. Iskalec dela torej ne sklene pogodbe o zaposlitvi s podjetjem Senio PRO d.o.o., ampak direktno z avstrijskim podjetjem, ki delavca potrebuje. Ker avstrijska podjetja delovno silo ne samo iščejo, ampak tudi bistveno bolj cenijo kot večina slovenskih, so pripravljena za to storitev tudi pokriti vse naše stroške, kar pomeni, da iskalec dela z našimi uslugami nima nobenih stroškov.

Vse ponudbe delovnih mest, ki se nahajajo na spletnem portalu so zgolj informativne narave in so le ponudbe, ne pa objava prostega delovnega mesta skladno z Zakonom o delovnih razmerjih.